Home > Ati Radeon > ATI RADEON X300 Problems

ATI RADEON X300 Problems

Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. For more advanced trainees it can be a desktop reference, and a collection of the base knowledge needed to proceed with system and network administration. I installed the ATI drivers using the installer and I think a dependency may be missing. Especially when it comes to the technical jargon. his comment is here

When X starts it goes completely nuts and all I get is black and white lines flashing across the screen. Main Sections Technology News Reviews Features Product Finder Downloads Drivers Community TechSpot Forums Today's Posts Ask a Question News & Comments Useful Resources Best of the Best Must Reads Trending Now You will spend hours on Minecraft, doing whatever you want. The computer had an ASUS x300 installed and i tried to upgrade to ATI Radeon x700 pro. http://www.techspot.com/community/topics/ati-radeon-x300-problems.62218/

I suppose it is possible that maybe it isn't even the refresh rate that's the problem, it could just be a driver problem!?!? It's hard to monitor whether or not your thermal paste is thinning out when you think nothing can stop your computer from failing (I guess I've learnt a lesson now, haven't Solution Edit the config.ini file, fine the main section and add the following: [main] use_glshaders = false Discussions https://bugs.launchpad.net/stellarium/+bug/514608 Dialog windows are rendered incorrectly (ATI Radeon video cards) Problem Description Some

You could try to run Memtest86, and let it run for at least 8 passes. Already have an account? Open up your case, and clean your whole computer using a can of compressed air, especially the CPU's and GPU's heatsink, and your PSU too. Vista 32 ATI Radeon HD 3470/256Mb 8.501.0.0 (2008-02-06) no updated driver available Vista 32 ATI Radeon X1300 8.501.0.0 Package 9.3 (Driver 8.591.0.0000) Left-hand menus problem, fixed by new driver which included

Ask ! Having trouble installing a piece of hardware? Is this supposed to happen with all of them? Thanks Reply Reply With Quote February 24th, 2006,04:06 PM #8 LostintheBIOS View Profile View Forum Posts View Blog Entries Member Join Date Feb 2006 Location Aberdeen, MD Posts 31 it

Please try the request again. The fix is simple: 1. June 2008.) 8.593.0.0 (12. Rollback Post to Revision RollBack ATI Fix for OpenGL: viewtopic.php?f=17&t=199746&p=2884548#p2884548 "To err is human, to forgive, beyond the scope of the Operating System" To post a comment, please login or register

Is this supposed to happen with all of them? his comment is here As Seen to work on: viewtopic.php?f=17&t=199848 Please leave feedback! was the game and pc running fine before updating drivers? Im just excited to finally having gotten it to work.

To be completely honest, i have no idea why this one works. this content I know nothing about it, so im not sure if i should. Rollback Post to Revision RollBack #4 Feb 27, 2011 Coal143 Coal143 View User Profile View Posts Send Message Tree Puncher Join Date: 2/27/2011 Posts: 15 Member Details Quote from epikal »Helpful Not at all, only a select few.

none (older versions don't compile; in Ubuntu 8.04, Stellarium 0.9.1 worked fine) Latest driver of distribution Quick Alternative Fix If your graphics card does not have the adequate drivers to solve if so just roll back the drivers to the previously installed drivers. I know there is an issue with X series cards resolved by using Cat 7.7 drivers, but it would be nice if you can clarify why to use 10.7 over the weblink o crees que sea algo del bios?Click to expand...

The X300 card doesn't require too much power, so you're fine. Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Google Your name or email address: Do you already have an account? i suppose tat means it will not work for Radeon x 1300/x1550 series (Microsoft) correct?

I don't want a dual screen setup, I just need to get the TV out working.

I have a long way to go to figure out everything I need to know about technical computer stuff. i wonder why gforce cards install whamm bamm thank you mammm!! Vista 64 ATI Radeon HD 3650 ATI driver 8.500.0.0 ATI driver 8.600.0.0 Left-hand menus displaying "out of phase" as in screenshots on forum posts above. I installed the ATI Radeon X300 SE graphics card before installing KnoppMyth and it worked great out of the box with my Dell monitor, but the problem came when I try

In version 0.10.3 the default is "native" rendering on PCs, and "raster" on OSX. This means that > it really only has 32mb and the other 96mb are 'stolen' from main memory. > > > My System Specs You need to have JavaScript enabled so they never went smooth for me http://www.drivercleaner.net/ Reply Reply With Quote February 19th, 2006,01:20 AM #3 kenboyles72 View Profile View Forum Posts View Blog Entries Visit Homepage Ultimate check over here Nov 4, 2006 #26 wolfram TechSpot Paladin Posts: 1,967 +9 Yeah, they don't require the extra power connection.

Please enable JavaScript to get the best experience from this site. I tried several values and they each changed the pattern on the screen but didn't work. Which is not possible as I have used it with 4other DVI based video cards with no problems. it even fixed CCC.

New 21 Jun 2006 #3 Rorypie Guest Re: graphics card problems with ati radeon x300 Hmmm....that's a bit sneaky, cos dell sold it to me as 128 MB... Join the community here, it only takes a minute. The ATI Vista drivers won't work. --... Join the community here.

Then install your new drivers. yo tmb soy mexicano, podrias decirmelo en espaƱol? Then it says i have to set up my display driver with a standard VGA or something like that. Login _ Social Sharing Find TechSpot on...

Does your X300 have a fan on it? Ask a question and give support. Curse Help Register Sign In Minecraft Forums Twitter Facebook Youtube Advanced Search News Forum Servers Wiki Premium Curse App Mods on Curse Rules Chat Desktop View Home Minecraft Forum Archive Legacy Rollback Post to Revision RollBack #10 Mar 31, 2011 jeniusjj jeniusjj View User Profile View Posts Send Message Tree Puncher Location: Australia on the Gold Coast Join Date: 11/6/2010 Posts: 12

Everything seems to power up, just 'no signal' to themonitor.Thanks-Dan Can't find your answer ? I play EQ, and i first noticed (today was the first day i used this PC) a problem when i came back to my computer after an hour and the people poor CPU. Blogs Recent Entries Best Entries Best Blogs Blog List Search Blogs Home Forums HCL Reviews Tutorials Articles Register Search Search Forums Advanced Search Search Tags Search LQ Wiki Search Tutorials/Articles Search

Thank god, its about darn time. Check the sticker attached to it.

© Copyright 2017 windowsrefund.org. All rights reserved.