Home > Asus A7n8x > Asus A7N8X Onboard Sound Problem. Help ASAP.

Asus A7N8X Onboard Sound Problem. Help ASAP.

mobo sensor prog Nforce 2 newb woes Soyo SY-K7V DRAGON Plus versus Abit KR7A-133R Which is better and why? Yes, my password is: Forgot your password? Just repair it then Sound come up when Windows restart after Re-Installing finished. Make a note of which slot each card is currently installed in right now. navigate here

on THIS board, you change your FSB setting to 133mhz and yer done. kCPuNk, Feb 21, 2004 kCPuNk, Feb 21, 2004 #10 Feb 28, 2004 #11 Kerri Ann Limp Gawd Messages: 393 Joined: Feb 28, 2004 Originally posted by -=iNsAnE=- DO NOT mix RAM and I tried to follow that recipe but on step seven I don't get the screens he shows that would offer the Plug and Play stuff. I've got e-mails in Outlook that I haven't had a chance to back up to a .pst file and Quicken files that I'm not entirely sure I can backup without being

I'll throw one of those in there and see if it makes a difference. Until... As in setting it to 1.65 Vcore has CPUZ showing 1.704?

NOTE: This is NOT the same as an IRQ conflict, there are four PCI IRQ channels labelled A - D and all your PCI and AGP devices must share them. Under "System Failure" uncheck "Automatically Restart". I figured that with all that's going on on the board, the onboard audio can't be that great. GreySkyMan If its making a Beeeeeep........Beeeeeeep...........Beeeeeep try a diffrent stick of ram PruBowl300 Restart Comp Go to BIOS>Advanced>Advanced Chipset Features> Change your CPU External CPU Spd.

Upon the XP install, I would also get that ntkrnl error as well. It was very easy by Re-Installing the Win XP when Windows XP was running. PruBowl300, Jun 16, 2004 PruBowl300, Jun 16, 2004 #36 Jun 17, 2004 #37 RickyJ Gawd Messages: 976 Joined: Jun 9, 2004 PruBowl300 said: I have looked all over for a jumper have a peek here Dismiss Notice TechSpot Forums Forums TechSpot Core CPUs and Motherboards Today's Posts Asus A7N8X onboard sound problem.

Also, what is up with the BIOS on this motherboard? Hit F1 during boot, enter the BIOS setup, select the "Advanced Chipset Features" menu, and change the first item "CPU External Freq. (MHz)" from 100 to 133. i have the asus A7N8X ver 2.0. Here's my link on troubleshooting this again: http://soldcentralfl.com/quakecoop/glfaq5.htm#5_9 If there's any other cards on this system you should pull them and see if that fixes the problem, then try to narrow

I know that there's a jumper on the board that will change your default FSB value from 133 to 166/200... I then thought I should go in and uninstall any non-Soundblaster drivers.. When I took the AMD Fan off and looked at the thermal tape, I realized that had the fan on upside down!!!! I'll free up 32 MB of RAM by getting a separate card, so that'll be cool.

Now I'm working on the graphics problem. check over here I'm using the IGP (these are destined to be corporate desktops), and I'm dying to know who's had success with this board. master6238, Mar 11, 2004 master6238, Mar 11, 2004 #17 Mar 20, 2004 #18 DooKey [H]ard DCOTM x4 Messages: 5,798 Joined: Apr 25, 2001 Originally posted by master6238 I have done everything. You might just want to RMA the motherboard as fast as possible.

blah blah blah" i dont think they read the part where ive said i bought several new cmos batteries for it and reset the jumpers numerous times lol... tried 2 different batteries for mobo, and cleared cmos, still nothing... Oh, and if that version of XP was purchased, check for stratches, and if it keeps up, return it and get a new one Top kerklein2 Gerbil In Training Topic http://windowsrefund.org/asus-a7n8x/asus-a7n8x-on-board-sound-problem.php Thanks.Click to expand...

Apparently the BIOS does not list SATA drives. HelpASAP. Triple6, Apr 4, 2005 #5 richman1068 Joined: Apr 1, 2005 Messages: 56 If you are getting sound, it isn't a major problem.

Ask a question and give support.

Blofeld667, Mar 21, 2004 Blofeld667, Mar 21, 2004 #19 Mar 24, 2004 #20 Er1kTheRed n00bie Messages: 14 Joined: Mar 24, 2004 I've got a bunch (10) of the A7N8X-VM/400 boards, and What The ?!!?! I thought this was an nVidia Mb) and any other onboard items that was close to the sound choices. Also, when I did connect my cables, it had a tendency to drop my DSL connection on the 3Com port.

If anybody has any tips as to how I could get into the previous install, even if it wasn't entirely stable or fast (safe mode would work even), it would be I have all the updated Gart drivers. Yes No because? weblink My previous mb (a gigabyte GA-7VAXP) had a couple capacitors blow out on it last Saturday.

Read the reviews. Help me please got a problem with one of my Motherboards Does the IC7 come with an IDE to SATA converter? I swapped in my SBLive card from an old machine we have because the onboard sound on my mobo wasn't good enough for me. etaf replied Jan 19, 2017 at 12:31 PM Loading...

only to find that it didn't make a difference. I know my way around that motherboard. Stay logged in [H]ard|Forum Forums > [H]ard|Ware > Motherboards > Style Hard Forum Dark Contact Us Help Home Top Terms and Rules Style by Pixel Exit Articles & News Forum She's got a 300 Watt PS with a 120mm fan, and I also installed the indluded PCI slot exhaust fan.

Even if I had could boot into the previous install temporarily just so I could back up everything that I need and then reformat. I've got my fingers crossed, this could be the answer to my prayers! #19 Polishwonder74, Apr 18, 2005 yelo333 Senior member Joined: Dec 13, 2003 Messages: 991 Likes Received: 0 during installing that it notified me that I 'might' need to disable onboard sound, so I was expecting to do that. Advertisement Recent Posts No Drivers Installed?

GreySkyMan, Jun 9, 2004 GreySkyMan, Jun 9, 2004 #30 Jun 10, 2004 #31 digiram [H]ard|Gawd Messages: 1,673 Joined: Nov 27, 2003 This not within the current topic, but I am having Try other speakers, I think the amp in them is b0rked. Thanks for the suggestions, fellas!! #22 Polishwonder74, Apr 20, 2005 (You must log in or sign up to post here.) Show Ignored Content Loading... http://www.pchell.com/support/no_active_mixer_devices_available.shtml should solve all your problems mrhat, Apr 22, 2007 #14 jonleviathan Joined: Nov 27, 2003 Messages: 39 iM HAVING SIMILAR PROBLEMS, disable it and re-install drivers than re-enable it

NEWS BREADBOX PODCASTS BLOGS SYSTEMS MULTIMEDIA MISCELLANY ARCHIVE ABOUT US Search… Search Search… Search Quick links Unanswered topics Active topics Search The team Forum FAQ New posts Unread posts Active topics With it going that high, I thought I'd get a decent overclock out of my 2400+, but I'm still only hitting 2255mhz before random locks happen. It has a A7N8X Mb (just a regular A7N8X). time to RMA?

Just repair it then Sound come up when Windows restart after Re-Installing finished. So, I decided that it could be a bad power supply. msi 875p neo-Lsr 875 or 865 for overclocking 2.4c raid of what?????

© Copyright 2017 windowsrefund.org. All rights reserved.